Курячі крильця з картоплею і чорносливом

Курячі крильця з картоплею і чорносливом

Печений чорнослив – це справжній делікатес, який не тільки покращує властивості інших інгредієнтів страви, а й сам набуває надзвичайного смаку.

Курячі крильця з картоплею і чорносливом – це смачно, ситно й максимально легко.

Склад:

  • Картопля – 500 г,
  • курячі крильця – 500 г,
  • цибулина, чорнослив – 40 г,
  • соняшникова олія – 1 ст. л.,
  • петрушка – 20 г,
  • перець, сіль.

Приготування:

Вимийте молоду картоплю, залишивши шкірку. Великі бульби розріжте на частини.

Крильця покладіть у рукав для запікання, приправте спеціями за смаком і викладіть на деко.

Картоплю розкладіть навколо крилець, а чорнослив – хаотично.

Цибулину наріжте великими часточками й також розкладіть біля курки.

Побризкайте інгредієнти олією та посипте сіллю.

Рукав закрийте й зробіть пару проколів зубочисткою.

Деко відправте в розігріту до 200 °С духовку. Готуйте страву 45-50 хв.

З 15-ї хвилини зробіть круглий отвір у рукаві, щоб крильця й картопля придбали рум’яну скоринку.

У кінці приготування дайте страві трохи охолонути. Прикрасьте рубаною зеленню.

«УЮТ» №34-2019

FacebookTwitterPinterest

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *