Курячі крильця з картоплею і чорносливом
Печений чорнослив – це справжній делікатес, який не тільки покращує властивості інших інгредієнтів страви, а й сам набуває надзвичайного смаку.
Курячі крильця з картоплею і чорносливом – це смачно, ситно й максимально легко.
Склад:
- Картопля – 500 г,
- курячі крильця – 500 г,
- цибулина, чорнослив – 40 г,
- соняшникова олія – 1 ст. л.,
- петрушка – 20 г,
- перець, сіль.
Приготування:
Вимийте молоду картоплю, залишивши шкірку. Великі бульби розріжте на частини.
Крильця покладіть у рукав для запікання, приправте спеціями за смаком і викладіть на деко.
Картоплю розкладіть навколо крилець, а чорнослив – хаотично.
Цибулину наріжте великими часточками й також розкладіть біля курки.
Побризкайте інгредієнти олією та посипте сіллю.
Рукав закрийте й зробіть пару проколів зубочисткою.
Деко відправте в розігріту до 200 °С духовку. Готуйте страву 45-50 хв.
З 15-ї хвилини зробіть круглий отвір у рукаві, щоб крильця й картопля придбали рум’яну скоринку.
У кінці приготування дайте страві трохи охолонути. Прикрасьте рубаною зеленню.
«УЮТ» №34-2019