Курячі кульки

Курячі кульки
Курячі кульки

Ніжні кульки з ягідкою всередині будуть дуже доречні на будь-якому святковому столі.

  • Виноград – 50 г,
  • куряче філе – 650 г,
  • панірувальні сухарі – 4 ст. л.,
  • сіль,
  • сметана – 2 ст. л.,
  • сир – 120 г,
  • олія,
  • перець, 
  • молоко – 60 мл,
  • хліб – 60 г,
  • часник – 3 зубки.

Наріжте філе маленькими шматочками, змішайте з часником, подрібніть у блендері до однорідного стану. Натріть сир на дрібній тертці, змішайте з фаршем.

В окремій мисці залийте хліб молоком. Через 10 хв. відіжміть і змішайте з фаршем. Посоліть, поперчіть, додайте сметану. Гарненько перемішайте й поставте в холодильник на 20 хв.

Вимийте й обсушіть виноград. Із фаршу формуйте невеликі коржики, викладаючи в центр кожного виноградину, потім скачайте з них кульки й обваляйте в панірувальних сухарях.

Обсмажте в розігрітій олії. Викладіть на паперові рушники, щоб прибрати зайвий жир.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *