Курячі кульки

Ніжні кульки з ягідкою всередині будуть дуже доречні на будь-якому святковому столі.
- Виноград – 50 г,
- куряче філе – 650 г,
- панірувальні сухарі – 4 ст. л.,
- сіль,
- сметана – 2 ст. л.,
- сир – 120 г,
- олія,
- перець,
- молоко – 60 мл,
- хліб – 60 г,
- часник – 3 зубки.
Наріжте філе маленькими шматочками, змішайте з часником, подрібніть у блендері до однорідного стану. Натріть сир на дрібній тертці, змішайте з фаршем.
В окремій мисці залийте хліб молоком. Через 10 хв. відіжміть і змішайте з фаршем. Посоліть, поперчіть, додайте сметану. Гарненько перемішайте й поставте в холодильник на 20 хв.
Вимийте й обсушіть виноград. Із фаршу формуйте невеликі коржики, викладаючи в центр кожного виноградину, потім скачайте з них кульки й обваляйте в панірувальних сухарях.
Обсмажте в розігрітій олії. Викладіть на паперові рушники, щоб прибрати зайвий жир.