Курячі сердечка в духовці

Курячі сердечка в духовці
Курячі сердечка в духовці

Сердечка у заливці із вершків і під золотистою скоринкою твердого сиру. Для приготування рекомендуємо використовувати керамічні горщики.

  • Курячі серця 700 г,
  • олія 3 ст. л.,
  • цибулина,
  • морквина,
  • печериці 450 г,
  • картопля 3 шт.,
  • вершки 1,5 скл.,
  • крохмаль 1 ст. л.,
  • твердий сир 100 г,
  • сіль,
  • чорний мелений перець,
  • прованські трави.

Злегка обсмажте курячі сердечка. Поперчіть і посоліть. Перекладіть у горщик.

Натріть моркву, подрібніть цибулину. Обсмажте. Викладіть у ємність до курячих сердечок.

Очистіть картоплю, поріжте невеликими шматочками. Додайте в горщик. Посоліть і поперчіть усе.

Обсмажте нарізані великими шматками гриби. Викладіть їх на картоплю. Змішайте вершки зі спеціями, ложкою крохмалю. Залийте вершковою масою вміст горщика. Присипте все тертим сиром.

Накрийте кришкою або фольгою. Поставте в холодну духовку. Увімкніть її і виставте температуру на 180 °С. Запікайте 45 хв. при закритій кришці і 5 хв. при відкритій, тоді сир підрум’яниться.

 

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterest

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *