Курячий суп із часниковими галушками-рулетиками

Курячий суп із часниковими галушками-рулетиками
Курячий суп із часниковими галушками-рулетиками

«Погляд часу» №8-2019

  • Півкурки,
  • 2 картоплини,
  • 1 середня морквина,
  • зелень – за смаком,
  • 2 лаврові листочки.

Для галушок-рулетиків:

  • 1 яйце,
  • 150 г борошна,
  • дрібка солі,
  • 1 ст. л. соняшникової олії.

Для начинки:

  • 150 г вершкового масла,
  • кілька зубчиків часнику,
  • зелень.

Зварити курячий бульйон, додати лаврові листочки, посолити за смаком. Для рулетиків потрібно приготувати звичайне тісто як для локшини. У миску висипати борошно, зробити заглиблення, вбити туди яйце, додати дрібку солі і 1 ст. л. олії. Замісити туге тісто, що не липне до рук, накрити його серветкою, щоб не обвітрилося.

Приготувати начинку для рулетиків. Для цього до розм’якшеного вершкового масла додати часник, зелень, трохи посолити. Розкатати тісто на дуже тонкий пласт, змастити масляно-часниковою начинкою, зкрутити в рулет, розрізати його на невеликі шматочки.

У бульйон покласти нарізані кубиками картоплю і моркву, подрібнену зелень. Додати галушки-рулетики і варити ще 15 хв.

Ольга Р., Київська обл.

FacebookTwitterPinterest

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *