Курячий суп із сирними галушками і горошком

суп курячий

  • Курячий суповий набір – 500 г,
  • морква – 1 шт.,
  • картопля – 3 шт.,
  • свіжий зелений горошок – 100 г,
  • цибуля – 1 шт.,
  • сир – 50 г,
  • яйце – 1 шт.,
  • борошно – 4 ст. л.,
  • сіль,
  • перець,
  • лавровий лист.

Із супового набору зварити бульйон, додавши сіль, перець і лавровий лист. Картоплю очистити, нарізати кубиками, додати у каструлю. Цибулю і моркву дрібно порізати, обсмажити на олії. Додати піджарку у суп, посолити, поперчити і варити майже до готовності. Сир натерти на дрібній тертці, додати яйце, перемішати і, додаючи борошно, замісити злегка липнуче до рук тісто, скачати з нього невеликі кульки.

У каструлю додати сирні галушки і зелений горошок, варити ще 10-15 хв., потім зняти суп із вогню і дати настоятися 5-10 хв.

М. О. Самійленко, м. Хмельницьк

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *