Курячий суп з домашньою локшиною

Курячий суп з домашньою локшиною
Курячий суп з домашньою локшиною

Супчик дуже смачний, бульйон насичений і не калорійний. Спробуйте приготувати!

  • 500 г курячого філе,
  • 1,5 скл. борошна,
  • 1 яйце,
  • 5 картоплин,
  • 1 морквина,
  • 1 цибулина,
  • зелень,
  • сіль,
  • перець – за смаком.

М’ясо наріжте на шматочки і варіть в 2,5 л води 20-25 хв.

Очищену картоплю і моркву наріжте кубиками, цибулю подрібніть. Додайте в бульйон овочі, сіль, перець і варіть протягом 10 хв.

Замісіть круте тісто з борошна, яйця, дрібки солі і 2 ст. л. води. Розкачайте до товщини 1-2 мм і виріжте смужки шириною 3-4 мм.

Викладіть локшину в суп, потоміть 10 хв. і зніміть з вогню. Посипте нарізаною зеленню.

Смачного!

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *