Курячий суп з домашньою локшиною
Супчик дуже смачний, бульйон насичений і не калорійний. Спробуйте приготувати!
- 500 г курячого філе,
- 1,5 скл. борошна,
- 1 яйце,
- 5 картоплин,
- 1 морквина,
- 1 цибулина,
- зелень,
- сіль,
- перець – за смаком.
М’ясо наріжте на шматочки і варіть в 2,5 л води 20-25 хв.
Очищену картоплю і моркву наріжте кубиками, цибулю подрібніть. Додайте в бульйон овочі, сіль, перець і варіть протягом 10 хв.
Замісіть круте тісто з борошна, яйця, дрібки солі і 2 ст. л. води. Розкачайте до товщини 1-2 мм і виріжте смужки шириною 3-4 мм.
Викладіть локшину в суп, потоміть 10 хв. і зніміть з вогню. Посипте нарізаною зеленню.
Смачного!