Квас із молочної сироватки

Kvas_z_surovatku

  • Молочна сироватка – 5 л,
  • цукор – 1 скл.,
  • дріжджі – 50 г.

Молочну сироватку вилити у велику емальовану каструлю, нагріти на слабкому вогні до 40 °С. Всипати у сироватку цукор і додати розведені у невеликій кількості теплої сироватки дріжджі. Добре премішати до повного розчинення цукру і дріжджів. Поставити на 6 год. у тепле місце для бродіння, потім охолодити.

Квас із сироватки чудово підходить для окрошки. Його можна також використовувати в якості напою, додавши мед за смаком.

Передплата онлайн
FacebookTwitterPinterest

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *