Лайфхаки від «УЮТа»
♦ Щоб вода у грілці довше залишалася теплою, додайте до неї трохи солі.
♦ Якщо на кухні неприємно пахне, налийте у сковороду трохи столового оцту і потримайте сковороду на слабкому вогні, доки оцет не випарується.
♦ Тертку, на якій ви збираєтеся натерти сир, змастіть олією. Від цього сир не буде склеюватися, а тертку легше вимити.
♦ Щоб у шафу з крупами і продуктами не забралися мурахи, покладіть у неї скибочки лимона. Комахам не подобається запах цього цитрусового
♦ Закип’ятити воду у чайнику, внутрішня поверхня якого вкрита багаторічним шаром накипу, звичайно, можна. Але часу і теплової енергії для цього буде потрібно занадто багато. Втріть у накип кашку з питної соди і води, а потім змочіть оцтовою есенцією, розведеною у двох-трьох об’ємах води. Накип стане м’яким, і ви легко зчистите його дерев’яною паличкою.
«УЮТ» №8-20.02.2020
Сповіщення: Лайфхаки від УЮТа | Газета "Уют"