Лайфхаки від «УЮТа»

Щоб вода у грілці довше залишалася теплою

Щоб вода у грілці довше залишалася теплою, додайте до неї трохи солі.

Якщо на кухні неприємно пахне, налийте у сковороду трохи столового оцту і потримайте сковороду на слабкому вогні, доки оцет не випарується.

Тертку, на якій ви збираєтеся натерти сир, змастіть олією. Від цього сир не буде склеюватися, а тертку легше вимити.

Щоб у шафу з крупами і продуктами не забралися мурахи, покладіть у неї скибочки лимона. Комахам не подобається запах цього цитрусового

Закип’ятити воду у чайнику, внутрішня поверхня якого вкрита багаторічним шаром накипу, звичайно, можна. Але часу і теплової енергії для цього буде потрібно занадто багато. Втріть у накип кашку з питної соди і води, а потім змочіть оцтовою есенцією, розведеною у двох-трьох об’ємах води. Накип стане м’яким, і ви легко зчистите його дерев’яною паличкою.

«УЮТ» №8-20.02.2020

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber
Теми:

1 коментар до “Лайфхаки від «УЮТа»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *