Лайфхаки від УЮТа

Картопля з хрусткою скоринкою

Щоб приготувати картоплю з хрусткою скоринкою без смаження на олії, присипте її борошном, перемішайте і запечіть.

Щоб зробити десерт, до складу якого входять жирні вершки, менш калорійним, замініть їх на 3/4 збитими білками.

Не знаєте, у холодну чи киплячу воду класти овочі? Усе дуже просто: те, що росте під землею, кладіть у холодну, а те, що над землею, – у гарячу. 

Завжди заправляйте салат тільки після того, як посолите, – олія у складі заправки не дозволить солі повністю розчинитися, і ви ризикуєте отримати пересолену страву.

«УЮТ» №9-27.02.2020

FacebookTwitterPinterest

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *