Лаваш із сиром у духовці

Лаваш із сиром у духовці
Лаваш із сиром у духовці

«УЮТ» №14-2019

Що б ви не завернули в лаваш – груші з сиром і цукром або шинку з томатами, це завжди смачно й готується за 20 хв.

  • Лаваш – 1 шт.,
  • куряче філе – 300 г,
  • бринза – 100 г,
  • мариновані огірки – 100 г,
  • кріп – 0,5 пучка,
  • зелена цибуля – 0,5 пучка,
  • яйця – 5 шт.,
  • молоко – 100 мл,
  • сіль,
  • перець.

Наріжте лаваш прямокутниками за розміром форми для запікання. Окремо зваріть філе. Подрібніть. Наріжте соломкою мариновані огірки і бринзу.

Візьміть прямокутник лаваша. Зверху викладіть куряче філе, сир, огірки. Зверніть трубочкою, залишаючи краї відкритими. Викладіть у форму. Виконайте те ж саме з рештою лаваша й начинкою. Укладайте трубочки щільно одна до одної.

Збийте яйця з молоком. Додайте сіль і суміш перців. Залийте соусом лаваш. Запікайте в розігрітій до 220 °С духовці 20 хв. Посипте рубаною зеленню.

FacebookTwitterPinterest

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *