Ледачі біляші на кефірі

Ледачі біляші

  • Куряче філе – 500 г, к
  • ефір – 2 скл.,
  • борошно – 400 г,
  • сода – 0,5 ч. л.,
  • сіль – 1,5 ч. л.,
  • цукор – 0,5 ч. л.,
  • перець мелений – за смаком,
  • олія – для смаження.

Куряче м’ясо і цибулю нарізаємо великими шматочками. М’ясо, цибулю і часник перекручуємо на м’ясорубці. Фарш перчимо і додаємо сіль (приблизно 1 ч. л. без гірки). Усе перемішуємо. Для тіста беремо 2 скл. теплого кефіру, температурою близько 40 градусів. У кефір висипаємо сіль, цукор і соду. Усе перемішуємо. Сюди ж додаємо борошно у декілька підходів, після кожного перемішуючи. Тісто має вийти не рідким, і повільно стікати з вінчика для збивання. У тісто додаємо приготовлений фарш. Тісто з фаршем перемішуємо до однорідності. Смажимо ледачі біляші з двох сторін на невеликому вогні до готовності.

Якщо вогонь буде занадто великим, біляші не просмажаться у середині. Шар соняшникової олії у сковорідці повинен

Передплата онлайн
FacebookTwitterPinterest