Дієтичний десерт із ряжанки з желатином

Десерт із ряжанки з желатином
Десерт із ряжанки з желатином

«УЮТ» №27-2019

На відміну від кефіру або йогурту, ряжанка має більш ніжний і приємний карамельний смак.

Пропонуємо зробити чудовий, легкий  дієтичний десерт. Легкі прохолодні ласощі нагадують морозиво й чудово освіжають у літню спеку.

  • ряжанка – 0,5 л,
  • вода – 1 скл.,
  • желатин – 20 г,
  • кава – 2 ст. л.,
  • цукрозамінник – 2 ст. л.

Желатин замочіть заздалегідь у воді, а коли він розбухне, нагрійте в сотейнику до розчинення. У гарячий желатин улийте 2 ст. л. завареної кави (можна розчинної), насипте цукрозамінник, додайте ряжанку й перемішайте. Отриману суміш розлийте по креманках або силіконових формочках і відправте молочний десерт у холодильник на 2 год.

Десерт із ряжанки з желатином можна посипати перед подачею тертим шоколадом, корицею.

FacebookTwitterPinterest

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *