Лікуємося медом

Лікуємося медом

У травні в продажу з’являється свіжий натуральний мед. Мало хто знає, що у кожного сорту цього смачного і корисного продукту є своя спеціалізація. Якщо враховувати це, процес лікування чи відновлення після захворювань піде значно швидше. Який мед і коли бажано вживати в їжу?

Акацієвий – при захворюваннях нирок і сечовивідних шляхів.

Каштановий – при ниркових захворюваннях; зміцнює судини й імунітет.

Мед з іван-чаю – при шлунково-кишкових захворюваннях.

Конюшиновий – при гінекологічних захворюваннях, геморої й астенії.

Липовий – при простудних захворюваннях і хворобах верхніх дихальних шляхів.

Соняшниковий – при захворюваннях серця, бронхіальній астмі, остеохондрозу, невралгії.

Гречаний – очищає судини, сприяє регенерації тканин, підвищує рівень гемоглобіну.

Луговий – володіє протимікробними і протизапальними властивостями.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterest