Лінивий медовик

Навіть класичні торти можна спекти за лічені хвилини. Один корж, ніяких дій із тіста, дуже простий і швидкий крем, переконайтеся в цьому особисто.
- Маргарин – 100 г,
- цукор – 4 скл.,
- мед – 2 ст. л.,
- сода – 1 ч. л.,
- сметана – 200 г,
- яйця – 2 шт.,
- борошно – 2 скл.,
- сметана для крему – 400 г.
У каструлю помістіть маргарин, 1 скл. цукру, мед і соду. Помішуючи, підігрівайте інгредієнти до повного розчинення.
Зніміть каструлю з вогню, додайте 200 г сметани, 2 яйця і гарненько збийте отриману масу. Усипте борошно й ретельно все перемішайте.
Вилийте тісто в застелене пергаментом для випічки деко й відправте його в розігріту до 200 °С духовку на 15 хв. Дочекайтесь, поки корж охолоне, і розділіть його навпіл уздовж і поперек. У вас вийде 4 коржі. За допомогою ножа підрівняйте краї. Відрізані шматочки тіста розімніть у крихту.
У глибокій ємності перемішайте збиті вершки з рештою цукру і зберіть торт, перемазуючи коржі. Присипте торт крихтою. Усе, тепер потрібно дати можливість коржам гарненько просочитися.
Сповіщення: Медовик без випічки у склянці | Газета "Уют"