Літній салат із хрусткими баклажанами
Найсмачніший літній салат із хрусткими баклажанами та овочами. Поєднання всіх інгредієнтів у ньому просто незрівнянно. Спробуйте рецепт простий, з доступних продуктів, і так смачно виходить.

Склад:
- Баклажан – 1 шт.,
- помідори – 2 шт.,
- болгарський перець – 2 шт.,
- сіль, перець,
- крохмаль – 1 ст. л.,
- фета – 70 г,
- оливкова олія,
- кріп,
- кінза.
Приготування
Нарізаємо кубиками баклажани. Присипаємо крохмалем і перемішуємо.
Розігріваємо сковороду (або мультиварку) з олією. Обсмажуємо баклажани 15-20 хв., помішуючи, до золотистої скоринки. Після цього викладаємо їх на паперовий рушник.
Болгарський перець та помідори нарізаємо кубиками середнього розміру. Подрібнюємо зеленню.
Змішуємо баклажани з помідорами, перцем, зеленню та нарізаною фетою. Додаємо сіль, перець, спеції за смаком та оливкову олію. Перемішуємо інгредієнти.
«Уют» №33-11.08.2022