Літній салат із хрусткими баклажанами

Найсмачніший літній салат із хрусткими баклажанами та овочами. Поєднання всіх інгредієнтів у ньому просто незрівнянно. Спробуйте рецепт простий, з доступних продуктів, і так смачно виходить.

Літній салат із хрусткими баклажанами

Склад:

  • Баклажан – 1 шт.,
  • помідори – 2 шт.,
  • болгарський перець – 2 шт.,
  • сіль, перець,
  • крохмаль – 1 ст. л.,
  • фета – 70 г,
  • оливкова олія,
  • кріп,
  • кінза.

Приготування

Нарізаємо кубиками баклажани. Присипаємо крохмалем і перемішуємо.

Розігріваємо сковороду (або мультиварку) з олією. Обсмажуємо баклажани 15-20 хв., помішуючи, до золотистої скоринки. Після цього викладаємо їх на паперовий рушник.

Болгарський перець та помідори нарізаємо кубиками середнього розміру. Подрібнюємо зеленню.

Змішуємо баклажани з помідорами, перцем, зеленню та нарізаною фетою. Додаємо сіль, перець, спеції за смаком та оливкову олію. Перемішуємо інгредієнти.

 «Уют» №33-11.08.2022

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *