Львівський пісний борщ
Його подають гарячим із ложкою сметани. На вигляд і на смак він нагадує борщ, але це абсолютно особлива страва. Спробуємо!

Склад:
- Буряк – 2 шт.,
- морквина,
- картопля – 2 шт.,
- цибулина,
- томатна паста – 2 ст. л.,
- петрушка – 0,5 пуч.,
- часник – 2 зуб.,
- вода – 1 л, олія,
- сіль,
- перець.
Приготування
Картоплю наріжте дрібними кубиками, а цибулю подрібніть. Моркву і буряк окремо натріть на крупній тертці.
Воду перелийте в каструлю, доведіть її до кипіння.
Потім пересипте в каструлю картоплю, моркву і цибулю. Готуйте 15 хв.
На сковороді розігрійте олію й обсмажте буряк. Через 3-5 хв. додайте томатну пасту. Перемішайте і тушкуйте на повільному вогні пару хвилин.
Тепер пересипте в каструлю розм’якшені тушковані буряки. Посоліть і поперчіть борщ, додайте подрібнений часник, лавровий лист і подрібнену петрушку. Перемішайте інгредієнти, доведіть борщ до кипіння і через хвилину вимкніть вогонь.
Залиште борщ під кришкою настоятися 10 хв. Потім розливайте його по тарілках.
«Уют» №11-11.03.2021