Лимонне печиво без борошна

Приготуйте за цим рецептом лимонне печиво без борошна, смак якого підкорить із першого укусу навіть того, хто байдуже ставиться до солодких страв.

Лимонне печиво без борошна

Склад:

  • Яйце, кефір – 50 г,
  • лимонна цедра – 10 г,
  • олія – 50 г,
  • цукор – 40 г,
  • ванільний цукор – 10 г,
  • сіль – 1 щіп.,
  • розпушувач – 1 ч. л.,
  • манка – 220 г,
  • цукрова пудра – 70 г,
  • апельсиновий джем – 1 ст. л.

Приготування

Збийте яйце з сіллю, ванільним та звичайним цукром. Додайте джем та натерту цедру лимона. Додайте манну крупу та розпушувач. Перемішайте. Влийте кефір та олію. Перемішайте. Відправте у холодильник на 20 хв.

Всипте на блюдо цукрову пудру.

Сформуйте з тіста кульки невеликого розміру. Обваляйте їх у цукровій пудрі. Викладіть заготовки з тіста на деко, застелене пергаментом, злегка їх притисніть.

Відправте в розігріту до 200 °С духовку на 15 хв.

«Уют » №5-2.02.2023

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *