Лимонне печиво без борошна
Приготуйте за цим рецептом лимонне печиво без борошна, смак якого підкорить із першого укусу навіть того, хто байдуже ставиться до солодких страв.

Склад:
- Яйце, кефір – 50 г,
- лимонна цедра – 10 г,
- олія – 50 г,
- цукор – 40 г,
- ванільний цукор – 10 г,
- сіль – 1 щіп.,
- розпушувач – 1 ч. л.,
- манка – 220 г,
- цукрова пудра – 70 г,
- апельсиновий джем – 1 ст. л.
Приготування
Збийте яйце з сіллю, ванільним та звичайним цукром. Додайте джем та натерту цедру лимона. Додайте манну крупу та розпушувач. Перемішайте. Влийте кефір та олію. Перемішайте. Відправте у холодильник на 20 хв.
Всипте на блюдо цукрову пудру.
Сформуйте з тіста кульки невеликого розміру. Обваляйте їх у цукровій пудрі. Викладіть заготовки з тіста на деко, застелене пергаментом, злегка їх притисніть.
Відправте в розігріту до 200 °С духовку на 15 хв.
«Уют » №5-2.02.2023