Лимонно-кокосове печиво

Це божественне лимонно-кокосове печиво обов’язково сподобається вашим рідним! Його можна приготувати заздалегідь та зберігати у герметично закритому контейнері тиждень.

Лимонно-кокосове печиво

Склад:

  • 125 г порізаного на шматочки вершкового масла кімнатної температури,
  • ¾ скл. цукрової пудри,
  • 1 ст. л. дрібно натертої лимонної цедри,
  • 1 ч. л. екстракту ванілі,
  • 2 ст. л. лимонного соку,
  • 1 скл. кокосової стружки,
  • 1 скл. борошна,
  • 1 ч. л. пекарського порошку.

Приготування

Змастити жиром і вистелити пергаментним папером два дека.

Збити міксером масло, цукор, цедру та ваніль у невеликій мисці до отримання легкої та повітряної суміші. Додати туди ж лимонний сік, кокосову стружку і борошно, що просіяне та змішане з пекарським порошком. Збивати на низькій швидкості до однорідності.

Сформувати печиво, скачавши по 2 ст. л. суміші без гірки у кульки.

Розкласти на підготовлених деках приблизно 8 см один від одного. Пекти при помірній температурі у 160 °С близько 20 хв., помінявши дека місцями в середині процесу випікання. Краї мають стати золотистими.

Залишити печиво на деках на 10 хв., а потім перекласти на ґрати для повного охолодження.

«Погляд часу» №5-27.01.2022

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.