Лимонно-кокосове печиво
Це божественне лимонно-кокосове печиво обов’язково сподобається вашим рідним! Його можна приготувати заздалегідь та зберігати у герметично закритому контейнері тиждень.

Склад:
- 125 г порізаного на шматочки вершкового масла кімнатної температури,
- ¾ скл. цукрової пудри,
- 1 ст. л. дрібно натертої лимонної цедри,
- 1 ч. л. екстракту ванілі,
- 2 ст. л. лимонного соку,
- 1 скл. кокосової стружки,
- 1 скл. борошна,
- 1 ч. л. пекарського порошку.
Приготування
Змастити жиром і вистелити пергаментним папером два дека.
Збити міксером масло, цукор, цедру та ваніль у невеликій мисці до отримання легкої та повітряної суміші. Додати туди ж лимонний сік, кокосову стружку і борошно, що просіяне та змішане з пекарським порошком. Збивати на низькій швидкості до однорідності.
Сформувати печиво, скачавши по 2 ст. л. суміші без гірки у кульки.
Розкласти на підготовлених деках приблизно 8 см один від одного. Пекти при помірній температурі у 160 °С близько 20 хв., помінявши дека місцями в середині процесу випікання. Краї мають стати золотистими.
Залишити печиво на деках на 10 хв., а потім перекласти на ґрати для повного охолодження.
«Погляд часу» №5-27.01.2022