М’яке медове печиво

Це печиво дуже смачне і ароматне. Воно готується неймовірно просто і швидко. Зовні печиво злегка хрустке, але дуже м’яке всередині. За бажанням в тісто можна додати родзинки або горіхи. Медове печиво чудово підходить до гарячого чаю з лимоном!

М'яке медове печиво

Склад:

  • Бо:рошно – 200 г,
  • яйце,
  • цукор – 1 ст. л.,
  • сметана – 3-4 ст. л.,
  • мед – 1 ст. л.,
  • сіль – 1 щіпка,
  • сода – 1 щіпка.

Приготування

Яйце з сіллю і цукром розтерти до однорідності. Перемішуючи, додати сметану, а потім – рідкий мед.

До отриманої маси додати просіяне борошно з содою і замісити м’яке, що не липне до рук, тісто.

Сформувати з нього невеликі кульки, викласти на деко і кожен придавити зверху виделкою.

Випікати в духовці при 190 °С протягом 15 хв.

 «Погляд часу» №33-13.08.2020

Читайте також: Швидке пісочне печиво

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *