М’ясна солянка

М’ясна солянка повинна складатися, як мінімум, із 4 видів справжнього м’яса. Від цього і смак у неї такий насичений.

М'ясна солянка

Склад:

  • Бекон – 100 г,
  • яловичина – 200 г,
  • свинина – 200 г,
  • індичка – 200 г,
  • вода – 250 мл,
  • болгарський перець – 1 шт.,
  • цибулина,
  • морквина,
  • помідор – 1 шт.,
  • капуста – 500 г,
  • лимон – 20 г,
  • маслини – 200 г,
  • перець духмяний – 3 шт.,
  • чорний перець горошком – 0,5 ч. л.,
  • червоний перець мелений – 0,25 ч. л.,
  • паприка – 1 ч. л., сіль,
  • лавровий лист – 2 шт.

Приготування

Каструлю з товстим дном розігрійте на вогні. У неї викладіть скибочки копченого бекону. Коли витопиться жир, додайте цибулю, нарізану півкільцями. Перемішайте. Ще через кілька хвилин пересипте в каструлю брусочки моркви. Злегка обсмажте їх.

Тим часом наріжте все м’ясо шматочками. Першою в каструлю відправте яловичину. Підрум’яньте м’ясо, залийте його 0,5 скл. води.

Тушкуйте яловичину на повільному вогні 20 хв. під закритою кришкою. Далі викладіть у каструлю свинину і індичку. Влийте до м’яса ще 0,5 скл. води. Перемішайте і тушкуйте інгредієнти 30 хв.

У цей час дрібно наріжте капусту, відправте її до м’яса. Тушкуйте капусту 20 хв.

Далі додайте в каструлю нарізані помідор і солодкий перець. Посоліть масу і внесіть сипучі спеції. Тушкуйте все 10 хв. Під кінець додайте в суп маслини разом із рідиною. Туди ж відправте лавровий лист і пару часточок лимона. Доведіть суп до кипіння, варіть його ще пару хвилин. Потім вогонь вимкніть, а солянці дайте настоятися 30 хв. під кришкою.

  «Уют» №43-21.10.2021

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber
Теми:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *