М’ясні рулетики з грибами
М’ясні рулетики з грибами неймовірно смачні! Приготуйте до вечері або обіду ці м’ясні рулетики зі свинини з начинкою із сиру та грибів у духовці.

Склад:
- 1 кг м’якоті свинини,
- 400 г печериць,
- цибулина,
- 100 г твердого сиру,
- 250 мл молока,
- 10 г свіжого чебрецю,
- сіль, перець,
- олія – для смаження.
Приготування
Свинину нарізати порційними пластинами. Відбити кожен шматок м’яса з обох боків. Посолити та поперчити. Залишити м’ясо трохи промаринуватися у спеціях.
Печериці та цибулю нарізати дрібними кубиками. Обсмажити гриби з цибулею до м’якості, помішуючи. Додати сіль і перець.
Сир нарізати брусочками.
На пласт м’яса викласти трохи грибної начинки, покласти брусочок сиру. Загорнути м’ясо конвертиком. Скріпити краї рулетика зубочистками. Повторити те саме з рештою м’яса.
Обсмажити рулетики на сковороді з додаванням олії по 2-3 хв. з усіх боків.
Викласти їх у форму для запікання. Влити молоко. Викласти поверх рулетиків гілочки чебрецю. Накрити форму фольгою й відправити в розігріту до 170 °С духовку на 25-30 хв.
Готові рулетики нарізати кружечками й подавати до столу.
«Уют» №17-21.04.2022