М’ясні рулетики з грибами

М’ясні рулетики з грибами неймовірно смачні! Приготуйте до вечері або обіду ці м’ясні рулетики зі свинини з начинкою із сиру та грибів у духовці.

М’ясні рулетики з грибами

Склад:

  • 1 кг м’якоті свинини,
  • 400 г печериць,
  • цибулина,
  • 100 г твердого сиру,
  • 250 мл молока,
  • 10 г свіжого чебрецю,
  • сіль, перець,
  • олія – для смаження.

Приготування

Свинину нарізати порційними пластинами. Відбити кожен шматок м’яса з обох боків. Посолити та поперчити. Залишити м’ясо трохи промаринуватися у спеціях.

Печериці та цибулю нарізати дрібними кубиками. Обсмажити гриби з цибулею до м’якості, помішуючи. Додати сіль і перець.

Сир нарізати брусочками.

На пласт м’яса викласти трохи грибної начинки, покласти брусочок сиру. Загорнути м’ясо конвертиком. Скріпити краї рулетика зубочистками. Повторити те саме з рештою м’яса.

Обсмажити рулетики на сковороді з додаванням олії по 2-3 хв. з усіх боків.

Викласти їх у форму для запікання. Влити молоко. Викласти поверх рулетиків гілочки чебрецю. Накрити форму фольгою й відправити в розігріту до 170 °С духовку на 25-30 хв.

Готові рулетики нарізати кружечками й подавати до столу.

«Уют» №17-21.04.2022

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.