М’ясний рулет зі свинини з курячим філе
Навіщо купувати ковбасу, якщо можна приготувати таку чудову м’ясну страву самостійно.

Склад:
- Свинина – 400 г,
- куряче філе – 400 г,
- часник – 3-4 зуб.,
- насіння гірчиці – 5 г,
- сіль,
- перець.
Приготування
Тонко наріжте нежирну свинину і філе. Накрийте харчової плівкою і відбийте з двох сторін, посоліть і поперчіть, втирайте спеції руками. Залиште на 30 хв. промаринуватися.
Викладіть на пергамент шматочки свинини. Натріть на тертці часник і розподіліть по м’ясу. Посипте насінням гірчиці. Поперек свинини розкладіть куряче філе.
Таке розташування допоможе зберегти цілісність рулету. Потім зкрутіть м’ясо у щільний рулет і замотайте в пергамент. Рулет у пергаменті обв’яжіть нитками. Добре закріпіть краї.
Запікайте при температурі 200 ºС протягом 1,5 год.
Поставте рулет під прес на 4 год. Підійде трилітрова банка з водою. Після довгого очікування можна розгорнути пергамент.
«УЮТ» №34-20.08.2020
Читайте також: М’ясо «Гармошка» з духмяним соусом