М’ясний рулет зі свинини з курячим філе

Навіщо купувати ковбасу, якщо можна приготувати таку чудову м’ясну страву самостійно.

М'ясний рулет зі свинини з курячим філе

Склад:

  • Свинина – 400 г,
  • куряче філе – 400 г,
  • часник – 3-4 зуб.,
  • насіння гірчиці – 5 г,
  • сіль,
  • перець.

Приготування

Тонко наріжте нежирну свинину і філе. Накрийте харчової плівкою і відбийте з двох сторін, посоліть і поперчіть, втирайте спеції руками. Залиште на 30 хв. промаринуватися.

Викладіть на пергамент шматочки свинини. Натріть на тертці часник і розподіліть по м’ясу. Посипте насінням гірчиці. Поперек свинини розкладіть куряче філе.

Таке розташування допоможе зберегти цілісність рулету. Потім зкрутіть м’ясо у щільний рулет і замотайте в пергамент. Рулет у пергаменті обв’яжіть нитками. Добре закріпіть краї.

Запікайте при температурі 200 ºС протягом 1,5 год.

Поставте рулет під прес на 4 год. Підійде трилітрова банка з водою. Після довгого очікування можна розгорнути пергамент.

 «УЮТ» №34-20.08.2020

Читайте також: М’ясо «Гармошка» з духмяним соусом

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *