М’ясо з грибами на подушці з цибулі

Це досить ошатна та смачна страва, щоб зайняти центральне місце на святковому столі!

М'ясо з грибами на подушці з цибулі

Склад:

  • Свинина – 1 кг,
  • цибуля – 4 шт.,
  • печериці – 300 г,
  • помідори – 2 шт.,
  • твердий сир – 200 г,
  • олія,
  • сіль,
  • перець.

Приготування

Цибулю наріжте півкільцями. Викладіть їх на деко, щедро змащене олією.

М’ясо наріжте порційними шматочками, зробіть глибокі надрізи. Посоліть і поперчіть м’ясо, викладіть його на цибулю. Цибулину, що залишилася, наріжте кубиками, а гриби – скибочками.

Обсмажте спершу цибулю до м’якості, а потім всипте гриби. Обсмажуйте ще 7 хв. У кінці посоліть і поперчіть. Помідори наріжте тонкими кільцями.

На м’ясо викладіть обсмажені гриби, кільця томатів. Випікайте 45 хв. при 180 °С.

Натріть сир на великій тертці, посипте м’ясо. Поверніть у духовку ще на 10 хв. при 200 °С.

«Уют» №41-13.10.2022

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *