М’ясо з грибами на подушці з цибулі
Це досить ошатна та смачна страва, щоб зайняти центральне місце на святковому столі!

Склад:
- Свинина – 1 кг,
- цибуля – 4 шт.,
- печериці – 300 г,
- помідори – 2 шт.,
- твердий сир – 200 г,
- олія,
- сіль,
- перець.
Приготування
Цибулю наріжте півкільцями. Викладіть їх на деко, щедро змащене олією.
М’ясо наріжте порційними шматочками, зробіть глибокі надрізи. Посоліть і поперчіть м’ясо, викладіть його на цибулю. Цибулину, що залишилася, наріжте кубиками, а гриби – скибочками.
Обсмажте спершу цибулю до м’якості, а потім всипте гриби. Обсмажуйте ще 7 хв. У кінці посоліть і поперчіть. Помідори наріжте тонкими кільцями.
На м’ясо викладіть обсмажені гриби, кільця томатів. Випікайте 45 хв. при 180 °С.
Натріть сир на великій тертці, посипте м’ясо. Поверніть у духовку ще на 10 хв. при 200 °С.
«Уют» №41-13.10.2022