Мафіни з цвітної капусти

«УЮТ» №25-2019
Закусочні мафіни з цвітної капусти – це приголомшлива овочева страва, у якій не варто себе обмежувати.
- Цвітна капуста – 350 г,
- яйця – 3 шт.,
- цибулина,
- твердий сир – 40 г,
- петрушка – 1 пучок,
- морквина – 0,5 шт.,
- часниковий порошок – 0,5 ч. л.,
- сіль – 0,5 ч. л.,
- перець чилі.
Дрібно наріжте овочі, але не до однорідної маси. Морквину також очистіть і натріть на середній тертці (варену можете порізати соломкою). Подрібніть петрушку. Сир натріть на крупній тертці.
У глибокій мисці злегка збийте яйця та з’єднайте з іншими інгредієнтами. Перемішайте й розкладіть суміш у формочки для мафінів.
Поставте випікатися в розігріту до 180 °С духовку на 40 хв. Після приготування дайте мафінам охолонути у формочках пару хвилин і тільки тоді діставайте. Подавайте до столу охолодженими з кефіром або ряжанкою.
Сповіщення: Цвітна капуста з сиром | Газета "Уют"