Мафіни з цвітної капусти

Мафіни з цвітної капусти
Мафіни з цвітної капусти

«УЮТ» №25-2019

Закусочні мафіни з цвітної капусти – це приголомшлива овочева страва, у якій не варто себе обмежувати.

  • Цвітна капуста – 350 г,
  • яйця – 3 шт.,
  • цибулина,
  • твердий сир – 40 г,
  • петрушка – 1 пучок,
  • морквина – 0,5 шт.,
  • часниковий порошок – 0,5 ч. л.,
  • сіль – 0,5 ч. л.,
  • перець чилі.

Дрібно наріжте овочі, але не до однорідної маси. Морквину також очистіть і натріть на середній тертці (варену можете порізати соломкою). Подрібніть петрушку. Сир натріть на крупній тертці.

У глибокій мисці злегка збийте яйця та з’єднайте з іншими інгредієнтами. Перемішайте й розкладіть суміш у формочки для мафінів.

Поставте випікатися в розігріту до 180 °С духовку на 40 хв. Після приготування дайте мафінам охолонути у формочках пару хвилин і тільки тоді діставайте. Подавайте до столу охолодженими з кефіром або ряжанкою.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

1 коментар до “Мафіни з цвітної капусти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *