Макарони під сметанно-томатним соусом з сиром

Хочете смачно і дешево нагодувати сім’ю ситною вечерею? Тоді приготуйте макарони у сметанно-томатному соусі з сиром. Готуються просто, а смак виходить дивовижним.
Для моєї сім’ї із трьох дорослих досить 300-400 г сухих макаронів, ви ж орієнтуйтеся на свою кількість.
Насамперед макарони потрібно відварити, воду злити і додати трохи (1 ст. л.) вершкового масла. Окремо у сотейнику прокип’ятити на середньому вогні до 5 хв. 2 ст. л. томатної пасти, стільки ж сметани і 50 г натертого твердого сиру, добре перемішати. Знявши з вогню, відразу ж залити соусом макарони. При подачі посипати макарони ще раз тертим сиром (50 г). За смаком додати чорний перець або інші будь-які приправи.
Смачного!
М. Ю. Івченко, м. Лубни