Макарони з печінкою

Макарони з печінкою
Макарони з печінкою

«УЮТ» №22-2019

Цю невибагливу з дивним зовнішнім виглядом і неймовірним смаком страву важко сплутати з якоюсь іншою. А якщо додати улюблений соус, то зупинитися неможливо до останнього шматочка!

  • Макарони – 500 г,
  • свиняча печінка – 1 кг,
  • цибуля – 2 шт.,
  • морквина,
  • часник – 2 зубки,
  • лавровий лист,
  • сіль.

Печінку розріжте на кілька шматків і відваріть до готовності, а потім натріть її на крупній тертці. Цибулю наріжте дрібними кубиками, а моркву натріть на тертці.

Підсмажте овочі до золотистого кольору. Печінку й пропущений через прес часник змішайте з готовими цибулею й морквою. Макарони в злегка підсоленій воді відваріть до готовності, процідіть і додайте до них печінку, ретельно перемішайте.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *