Макарони з печінкою

«УЮТ» №22-2019
Цю невибагливу з дивним зовнішнім виглядом і неймовірним смаком страву важко сплутати з якоюсь іншою. А якщо додати улюблений соус, то зупинитися неможливо до останнього шматочка!
- Макарони – 500 г,
- свиняча печінка – 1 кг,
- цибуля – 2 шт.,
- морквина,
- часник – 2 зубки,
- лавровий лист,
- сіль.
Печінку розріжте на кілька шматків і відваріть до готовності, а потім натріть її на крупній тертці. Цибулю наріжте дрібними кубиками, а моркву натріть на тертці.
Підсмажте овочі до золотистого кольору. Печінку й пропущений через прес часник змішайте з готовими цибулею й морквою. Макарони в злегка підсоленій воді відваріть до готовності, процідіть і додайте до них печінку, ретельно перемішайте.