Макаронний рулет

Макаронний рулет
Макаронний рулет

Якщо вам хочеться приготувати смачну й видовищну страву одночасно – це саме те, що вам потрібно. Звичайним рулетом уже нікого не здивуєш, але ми підготували дещо цікаве.

  • Фарш – 500 г,
  • макарони – 120 г,
  • манна крупа – 2 ст. л.,
  • крохмаль – 1 ст. л.,
  • яйце,
  • вершкове масло – 50 г,
  • цибулина, часник – 1 зубок,
  • сіль – 0,5 ч. л.,
  • куркума – 0,25 ч. л.,
  • паприка – 0,25 ч. л.,
  • зелень – 25 г,
  • чорний мелений перець.

Відваріть макарони. Цибулину дрібно наріжте і обсмажте. Змішайте фарш із вершковим маслом, розчавленим часником, перцем, манною крупою, крохмалем і сіллю. Відбийте фарш, щоб він став щільнішим. Макарони приправте куркумою і паприкою.

Використовуйте харчову плівку, щоб сформувати рулет. Викладіть на неї фарш у формі прямокутника по довжині макаронів. Потім наріжте зелень і рівномірно розподіліть її по мясу. Макарони викладіть у центр прямокутника і загорніть щільним рулетом. Перекладіть його на фольгу, обмотайте нею виріб і відправте в духовку на 40 хв.

Випікайте страву при 200 °С.

Готовий макаронний рулет можна подавати через 7-10 хв.

У приготуванні рулету існує одна невелика складність – викладання макаронів. Бажано відразу взяти довгі товсті трубочки, але якщо таких не знайдеться, можна використовувати звичне «пір’я». Головне, щоб це були саме трубочки з пустотами всередині, які порадують погляд мереживним візерунком.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *