Малосольна скумбрія у гарячому розсолі

Увесь секрет у тому, щоб олія для маринаду була теплою. Тоді спеції та інші інгредієнти швидше віддадуть смак і запах, а риба швидше просочиться.

Малосольна скумбрія

Склад:

  • Скумбрія – 1 шт.,
  • олія – 5 ст. л.,
  • сіль – 2,5 ч. л.,
  • цукор – 1 ч. л.,
  • перець горошком – 12 шт.,
  • перець духмяний – 12 шт.,
  • коріандр – 0,5 ч. л.,
  • насіння гірчиці – 0,5 ч. л.,
  • перець чилі – за смаком,
  • лимонний сік – 2 ст. л.,
  • цибулина,
  • лавровий лист – 2 шт.

Приготування

Промийте і наріжте порційними шматочками скумбрію.

Для маринаду змішайте підігріту олію з усіма іншими інгредієнтами, крім цибулі. Залийте шматочки риби маринадом і добре перемішайте.

Наріжте цибулю півкільцями і помніть її, щоб вона пустила сік.

Викладіть у банку рибу і цибулю, чергуючи їх. Не забувайте поливати інгредієнти маринадом. Накрийте банку кришкою і відправте у холодильник мінімум на 24 год.

«Уют» №36-02.09.2021

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *