Мандариновий пиріг

Мандариновий пиріг
Мандариновий пиріг

Зима – це той час, коли дім наповнюється ароматами випічки і мандаринів. Або випічки з мандаринів? Спробуйте спекти цей пиріг – ви точно будете у захваті від його чудесного аромату та смаку!

  • Мандарини – 3 шт.,
  • пшеничне борошно – 300 г,
  • яйце – 4 шт.,
  • сіль – за смаком,
  • розпушувач – 2 ч. л.,
  • вершкове масло – 180 г,
  • цукор – 200 г,
  • ванілін – 1 ч. л.,
  • кефір – 100 г,
  • чорний шоколад – 20 г.

Додайте у м’яке вершкове масло цукор і ванілін. Вбийте кожне яйце окремо. Просійте борошно, сіль і розпушувач. Всипте у суміш. Влийте кефір і перемішайте. Викладіть мандаринові дольки на дно форми, змащену олією. Залийте тістом. Випікайте від 40 хв. до години при 180 °С. Розтопіть шоколад. Полийте ним готовий пиріг, перевернений на тарілку.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.