Мандариновий пиріг

Зима – це той час, коли дім наповнюється ароматами випічки і мандаринів. Або випічки з мандаринів? Спробуйте спекти цей пиріг – ви точно будете у захваті від його чудесного аромату та смаку!
- Мандарини – 3 шт.,
- пшеничне борошно – 300 г,
- яйце – 4 шт.,
- сіль – за смаком,
- розпушувач – 2 ч. л.,
- вершкове масло – 180 г,
- цукор – 200 г,
- ванілін – 1 ч. л.,
- кефір – 100 г,
- чорний шоколад – 20 г.
Додайте у м’яке вершкове масло цукор і ванілін. Вбийте кожне яйце окремо. Просійте борошно, сіль і розпушувач. Всипте у суміш. Влийте кефір і перемішайте. Викладіть мандаринові дольки на дно форми, змащену олією. Залийте тістом. Випікайте від 40 хв. до години при 180 °С. Розтопіть шоколад. Полийте ним готовий пиріг, перевернений на тарілку.