Манні млинці на воді
Манні млинці відмінно підійдуть в якості коржів для торта. Вони досить пишні, м’які і добре тримають форму, а пекти млинці – узагалі хвилинна справа.

Склад:
- Манна крупа – 1 скл.,
- борошно – 1 скл.,
- цукрова пудра – 2 ст. л.,
- розпушувач для тіста – 1 ст. л.,
- дріжджі – 1 ст. л.,
- сіль – 1 ч. л.,
- вода – 550 мл,
- олія – 2-3 ст. л.
Приготування
Просійте борошно. До нього додайте манку, цукрову пудру, розпушувач і сухі дріжджі. Ретельно перемішайте інгредієнти, залийте їх теплою водою. Перемішайте все блендером до однорідності. Накрийте ємність із тістом харчовою плівкою і залиште в теплому місці на 40 хв.
Коли маса збільшиться приблизно у 2 рази, знову її перемішайте.
Приступайте до приготування. Розігрійте на сковороді трохи олії. Вилийте на сковороду ополоник тіста. Готуйте млинці з обох сторін приблизно по 1 хв. Вони повинні бути рум’яними і пишними.
Готові млинці полийте сиропом або топленим вершковим маслом, подавайте до столу ще теплими.