Манні млинці на воді

Манні млинці відмінно підійдуть в якості коржів для торта. Вони досить пишні, м’які і добре тримають форму, а пекти млинці – узагалі хвилинна справа.

Манні млинці на воді

Склад:

  • Манна крупа – 1 скл.,
  • борошно – 1 скл.,
  • цукрова пудра – 2 ст. л.,
  • розпушувач для тіста – 1 ст. л.,
  • дріжджі – 1 ст. л.,
  • сіль – 1 ч. л.,
  • вода – 550 мл,
  • олія – 2-3 ст. л.

Приготування

Просійте борошно. До нього додайте манку, цукрову пудру, розпушувач і сухі дріжджі. Ретельно перемішайте інгредієнти, залийте їх теплою водою. Перемішайте все блендером до однорідності. Накрийте ємність із тістом харчовою плівкою і залиште в теплому місці на 40 хв.

Коли маса збільшиться приблизно у 2 рази, знову її перемішайте.

Приступайте до приготування. Розігрійте на сковороді трохи олії. Вилийте на сковороду ополоник тіста. Готуйте млинці з обох сторін приблизно по 1 хв. Вони повинні бути рум’яними і пишними.

Готові млинці полийте сиропом або топленим вершковим маслом, подавайте до столу ще теплими.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber
Теми:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *