Манні зрази з куркою і овочами

Манні зрази – це ситна, апетитна й ароматна страва з рум’яною скоринкою. Вони можуть бути для вас відмінним і повноцінним сніданком.

Манні зрази

Багато хто пам’ятає манні зрази ще з дитячого садка. Чому б не спробувати приготувати їх зараз?

Склад:

  • Манка – 100 г,
  • вода – 300 мл,
  • яйце,
  • куряче філе – 350 г,
  • морквина,
  • цибулина,
  • олія – 3 ст. л.,
  • вершкове масло – 50 г,
  • панірувальні сухарі – 5 ст. л.,
  • зелень,
  • сіль,
  • перець.

Приготування

Акуратно всипте в киплячу воду манну крупу і варіть 4 хв.

Трохи охолодіть кашу, вбийте у неї яйце і перемішайте до однорідності. Дайте суміші охолонути.

Наріжте цибулю кубиками, а моркву натріть на крупній тертці. Тушкуйте овочі на сковороді на вершковому маслі близько 5 хв.

Заздалегідь відварене куряче філе подрібніть і відправте на сковороду до овочів. Накрийте кришкою і готуйте 6-7 хв., помішуючи.

Приправте начинку сіллю, перцем і подрібненою зеленню, перемішайте.

Змочіть руки холодною водою і сформуйте з манного тіста невеликі коржі. У центр викладіть по 1 ст. л. начинки.

Манні коржі
Манні коржі з начинкою

З’єднайте краї зраз і надайте їм форму овалу. Обваляйте коржі у сухарях і обсмажте на олії до золотистої скоринки.

«УЮТ» №28-09.07.2020

Читайте також: Бутерброди на сніданок

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber
Теми:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *