Манні зрази з куркою і овочами
Манні зрази – це ситна, апетитна й ароматна страва з рум’яною скоринкою. Вони можуть бути для вас відмінним і повноцінним сніданком.

Багато хто пам’ятає манні зрази ще з дитячого садка. Чому б не спробувати приготувати їх зараз?
Склад:
- Манка – 100 г,
- вода – 300 мл,
- яйце,
- куряче філе – 350 г,
- морквина,
- цибулина,
- олія – 3 ст. л.,
- вершкове масло – 50 г,
- панірувальні сухарі – 5 ст. л.,
- зелень,
- сіль,
- перець.
Приготування
Акуратно всипте в киплячу воду манну крупу і варіть 4 хв.
Трохи охолодіть кашу, вбийте у неї яйце і перемішайте до однорідності. Дайте суміші охолонути.
Наріжте цибулю кубиками, а моркву натріть на крупній тертці. Тушкуйте овочі на сковороді на вершковому маслі близько 5 хв.
Заздалегідь відварене куряче філе подрібніть і відправте на сковороду до овочів. Накрийте кришкою і готуйте 6-7 хв., помішуючи.
Приправте начинку сіллю, перцем і подрібненою зеленню, перемішайте.
Змочіть руки холодною водою і сформуйте з манного тіста невеликі коржі. У центр викладіть по 1 ст. л. начинки.

З’єднайте краї зраз і надайте їм форму овалу. Обваляйте коржі у сухарях і обсмажте на олії до золотистої скоринки.
«УЮТ» №28-09.07.2020
Читайте також: Бутерброди на сніданок