Манник з печивом

Манник з печивом

Сніданок з манки легко приготувати, впорається навіть початківець кулінар. Його не потрібно запікати. Ніжний манник із печивом сподобається всім від малого до великого.

Маннику можна надати будь-яку форму. Якщо розмір ємності більший, просто збільште пропорційно кількість інгредієнтів.

Склад:

  • Молоко – 1 л,
  • цукор – 200 г,
  • кокосова стружка – 60 г,
  • манка – 200 г,
  • ванільний цукор – 15 г,
  • печиво з какао – 12 шт.

Приготування:

У каструлі змішуємо молоко, манку, цукор і кокосову стружку. Постійно помішуючи, доводимо до кипіння і варимо до загустіння близько 2 хв.

Знімаємо з вогню, добре перемішуємо, щоб не залишилося грудочок. Додаємо ванільний цукор. Даємо охолонути протягом 10 хв.

Прямокутну форму для випічки вистилаємо харчовою плівкою. Виливаємо масу у форму, розрівнюємо.

Вставляємо печиво у крем вертикально у три паралельних ряди. Накриваємо плівкою. Коли манник охолоне, поміщаємо його у холодильник на 1-2 год.

Дістаємо з холодильника, перевертаємо і виймаємо з форми. Знімаємо плівку, при бажанні прикрашаємо шоколадом.

«УЮТ» №9-27.02.2020

FacebookTwitterPinterest

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *