Манний пиріг із гарбуза

Приготуйте собі дуже смачний манний пиріг із гарбуза. Випічка виходить яскравою та повітряною!

Манний пиріг із гарбуза

Склад:

  • Манка – 2 скл.,
  • кефір – 500 мл,
  • гарбуз – 800 г,
  • яйця – 2 шт.,
  • цукор – 1 скл.,
  • сіль – 1 щіп.,
  • розпушувач – 10 г,
  • олія – 100 мл,
  • лимонна цедра,
  • цукрова пудра.

Приготування

У манну крупу додайте кефір кімнатної температури і перемішайте. Залишіть манку набухати на 20 хв.

Очистіть гарбуз, натріть його на середній тертці. До кефірно-манної суміші додайте яйця, цукор, сіль, розпушувач, олію та лимонну цедру. Перемішайте. До тіста додайте натертий гарбуз і перемішайте.

Змастіть форму для випікання олією, викладіть тісто. Випікайте 40 хв. у розігрітій до 180 °С духовці.

«Уют » №5-2.02.2023

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *