Манний пиріг із гарбуза
Приготуйте собі дуже смачний манний пиріг із гарбуза. Випічка виходить яскравою та повітряною!

Склад:
- Манка – 2 скл.,
- кефір – 500 мл,
- гарбуз – 800 г,
- яйця – 2 шт.,
- цукор – 1 скл.,
- сіль – 1 щіп.,
- розпушувач – 10 г,
- олія – 100 мл,
- лимонна цедра,
- цукрова пудра.
Приготування
У манну крупу додайте кефір кімнатної температури і перемішайте. Залишіть манку набухати на 20 хв.
Очистіть гарбуз, натріть його на середній тертці. До кефірно-манної суміші додайте яйця, цукор, сіль, розпушувач, олію та лимонну цедру. Перемішайте. До тіста додайте натертий гарбуз і перемішайте.
Змастіть форму для випікання олією, викладіть тісто. Випікайте 40 хв. у розігрітій до 180 °С духовці.
«Уют » №5-2.02.2023