Мариновані груші до м’яса

Мариновані груші до м’яса
Мариновані груші до м’яса
  • Тверді груші – 2 кг,
  • вода – 3 скл.,
  • оцет – 750 мл,
  • цукор – 500 г,
  • корінь імбиру – 10 см,
  • апельсин,
  • цедра – 1 шт.,
  • гвоздика – 15 шт., кориця.

З апельсина зняти цедру і нарізати її маленькими шматочками. Імбир очистити від шкірки і нарізати слайсами. Налити у велику каструлю воду і довести її до кипіння. Додати цукор, апельсинову цедру, імбир, корицю і гвоздику. Дати маринаду покипіти пару хвилин і влити оцет. Кип’ятити ще хвилину. У цей час очистити груші від шкірки, розрізати навпіл і видалити насіння.

Закласти груші у маринад і варити на повільному вогні 10 хв. Потім розкласти груші з маринадом по сухих стерилізованих банках. Закрити.

Груші у банках повинні бути повністю покриті маринадом.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *