Мариновані кабачки швидкого приготування

Мариновані кабачки

Закуска виходить надзвичайно смачною. При цьому кабачки зберігають усі вітаміни, що містяться у них.

  • Молоді кабачки – 500-550 г,
  • зелень кропу – 1 великий пучок,
  • олія рафінована – 100 мл,
  • оцет – 3 ст. л.,
  • мед рідкий – 2 ст. л.,
  • часник – 4 зубчик,
  • перець чорний мелений – 1/2 ч. л., сіль – 1/2 ч. л.

Кабачки помити обсушити і нарізати уздовж дуже тонкими смужками. Середину з насінням не використовувати.
Скласти у глибокий посуд, посолити і перемішати. Залишить на 30 хв.
Приготувати маринад. У піалках з’єднати олію, часник, мед, оцет і перець. Перемішати.
З кабачків злити сік, що утворився. Додати маринад і дрібно нарізаний кріп. Ретельно перемішати. Поставити у холодильник на кілька годин.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *