Медовик без випічки у склянці

У спекотний літній день мало кому захочеться стояти довго біля духовки. А поласувати легким десертом хоче кожен. Тому медовик без випічки у склянці – ідеальний літній варіант.

Медовик без випічки у склянці

Десерти у склянці – це не тільки гарний варіант подачі страви. Їх ще й дуже зручно їсти. І до того ж приготувати такий шедевр кулінарного мистецтва можна дуже швидко і легко.

Склад:

  • Печиво – 90 г,
  • мед – 30 г,
  • вершкове масло – 25 г,
  • какао-порошок – 7 г,
  • сметана – 200 г,
  • цукрова пудра – за смаком,
  • чорнослив – 2 ст. л.,
  • волоські горіхи – 2 ст. л.

Приготування

У чашу блендера помістіть печиво і какао-порошок. Подрібніть усе у крихту. Далі додайте до неї розтоплене вершкове масло і рідкий мед. Ложкою перемішайте інгредієнти.

Перемішайте сметану з цукровою пудрою. Якщо хочете, щоб десерт був менш солодким, цукрову пудру не додавайте.

Чорнослив і горіхи подрібніть.

Першим шаром на дно склянок викладіть крихту. Трохи утрамбуйте її.

Тепер зробіть шар зі сметани.

ЇЇ посипте чорносливом і горішками.

Потім знову крихта. Повторюйте шари, поки у вас не закінчаться інгредієнти. Верхнім повинен бути шар крихти. Його прикрасьте листком м’яти.

Поставте десерт застигати у холодильник на 2 год.

«УЮТ» №28-09.07.2020    

Читайте також: Лінивий медовик

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber
Теми:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *