Мініпіца з капусти на сковороді

Овочева піца з капусти у вас вийде менше, ніж за 20 хв. Побалуйте таким сніданком рідних, особливо школярів.

Мініпіца з капусти на сковороді

Склад:

  • Капуста – 180 г,
  • яйця – 2 шт.,
  • кетчуп – 3 ст. л.,
  • моцарела – 70 г,
  • сосиски – 1-2 шт.,
  • цибуля – 0,25 шт.,
  • олія – 1 ст. л.,
  • сіль.

Приготування

Капусту наріжте. Помніть листя руками, щоб вона пустила сік.

Цибулю наріжте дрібними кубиками. Сосиски наріжте кружечками, а моцарелу натріть на великій тертці.

Яйця вбийте в миску, додайте до них щіпку солі, збийте. До цієї маси додайте капусту. Перемішайте.

На сковороді розігрійте олію. Викладіть на неї капусту у яйці. Обсмажте корж з обох боків до золотистої скоринки. Потім зменшіть вогонь. Перемажте корж кетчупом. Викладіть на кетчуп цибулю, сосиски та сир. Готуйте піцу під кришкою ще кілька хвилин. Моцарела має розтанути.

Перекладіть піцу на тарілку, наріжте її трикутниками.

 «Уют» №7-10.02.2022

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber
Теми:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.