Мітболи з індички
Пропонуємо вам вельми пікантну і цікаву заміну звичайним котлетам з індичого фаршу з додаванням сиру, салямі, зелені і пряних спецій, що зроблять вашу вечерю незабутньою.
Склад:
- Індичий фарш – 1 кг,
- салямі – 50 г,
- твердий сир – 30 г,
- сметана – 30 г,
- паприка – 1 ч. л.,
- кмин – 1 щіпка,
- панірувальні сухарі – 1 ст. л.,
- сіль – 1 щіпка,
- петрушка –10 г,
- зелена цибуля – 10 г,
- перець чилі – 1 ч. л.,
- оливкова олія – 3 ст. л.,
- вершкове масло – 3 ч. л.
Приготування:
Гарненько збийте охолоджений фарш. Салямі наріжте дрібними кубиками, сир натріть на крупній тертці. Зелень подрібніть. Наріжте цибулю, подрібніть чилі. Всі інгредієнти перемішайте. Додайте до них сметану. Туди ж і кмин із паприкою, сіллю і сухарями.
Зробіть із фаршу котлетки розміром із волоський горіх.
Оливкову олію розігрійте на сковороді, додайте до неї вершкове масло. Готуйте мітболи з кожного боку по 3-4 хв.
Кожен інгредієнт у цій страві грає свою роль. Сир робить котлетки соковитішими, чилі і спеції додають їм пікантності, а зелень надає нотку свіжості.
«УЮТ» №13-26.03.2020