Мітболи з індички

Мітболи з індички

Пропонуємо вам вельми пікантну і цікаву заміну звичайним котлетам з індичого фаршу з додаванням сиру, салямі, зелені і пряних спецій, що зроблять вашу вечерю незабутньою.

Склад:

  • Індичий фарш – 1 кг,
  • салямі – 50 г,
  • твердий сир – 30 г,
  • сметана – 30 г,
  • паприка – 1 ч. л.,
  • кмин – 1 щіпка,
  • панірувальні сухарі – 1 ст. л.,
  • сіль – 1 щіпка,
  • петрушка –10 г,
  • зелена цибуля – 10 г,
  • перець чилі – 1 ч. л.,
  • оливкова олія – 3 ст. л.,
  • вершкове масло – 3 ч. л.

Приготування:

Гарненько збийте охолоджений фарш. Салямі наріжте дрібними кубиками, сир натріть на крупній тертці. Зелень подрібніть. Наріжте цибулю, подрібніть чилі. Всі інгредієнти перемішайте. Додайте до них сметану. Туди ж і кмин із паприкою, сіллю і сухарями.

Зробіть із фаршу котлетки розміром із волоський горіх.

Оливкову олію розігрійте на сковороді, додайте до неї вершкове масло. Готуйте мітболи з кожного боку по 3-4 хв.

Кожен інгредієнт у цій страві грає свою роль. Сир робить котлетки соковитішими, чилі і спеції додають їм пікантності, а зелень надає нотку свіжості.

  «УЮТ» №13-26.03.2020

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber
Теми:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *