Млинцевий пиріг

Млинцевий пиріг

Пиріг із фаршированих млинців буде виглядати презентабельно, а головне – у нього з’явиться хрустка скоринка.

  • Курка – 600 г,
  • цибулина,
  • печериці – 150 г,
  • молоко – 600 мл,
  • яйця – 4 шт.,
  • вершкове масло – 50 г,
  • панірувальні сухарі – 40 г,
  • олія – 6 ст. л., сіль,
  • чорний мелений перець,
  • борошно – 250 г.

Змішайте 500 г молока, 2 яйця, борошно, 2 ст. л. олії і щіпку солі. Спечіть млинці.

Відваріть курку, наріжте дрібними кубиками. Подрібніть цибулю та печериці, обсмажте, змішайте з м’ясом. Посоліть і поперчіть. Викладіть начинку на млинці, сформуйте рулетики.

Вистеліть форму млинцями без начинки, щоб краї звисали, викладіть фаршировані рулетики. Накрийте звисаючими краями.

Збийте яйця з молоком, залийте сумішшю пиріг. Посипте панірувальними сухарями, зверху розкладіть шматочки масла. Запікайте 25-30 хв. при 180 °C. Злегка остудіть, наріжте й подавайте зі сметаною.

 

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterest