Млинці «Святкові»
Страва з печінки: корисна і дешева
Печінка – субпродукт надзвичайно корисний. Із неї можна приготувати безліч різних страв.
- 400-500 г печінки,
- 0,5 л молока,
- 6 яєць,
- 3 морквини,
- 3 великі цибулини,
- 3 ст. л. борошна,
- сіль – за смаком,
- майонез.
На олії обсмажити цибулю, нарізану кубиками. Всипати натерту на тертці моркву. Перемішати і продовжувати обсмажувати, поки морква не зарум’яниться. 3 яйця відварити, почистити і натерти на крупній тертці. З’єднати з овочами і заправити майонезом.
Печінку подрібнити за допомогою м’ясорубки. У печінковий фарш додати яйця, що залишилися, молоко, сіль, борошно і добре перемішати. Смажити, як звичайні тонкі млинці, на розігрітій сковороді, злегка змащеній маслом. Кожен млинець змастити начинкою, згорнути рулетиком.