Млинці з гарбузом

Млинці з гарбузом
Млинці з гарбузом

Зверніть увагу, в інгредієнтах указується кількість готового гарбузового пюре. Мед беріть рідкий, спеції – мелені, горіхи – у подрібненому вигляді. Вершки перед подачею необхідно збити.

  • Борошно – 3/4 скл.,
  • кориця – 1 ч. л.,
  • мбир – 1 ч. л.,
  • гвоздика – 1 ч. л.,
  • яйця – 3 шт.,
  • цукор – 2 ст. л.,
  • молоко – 150-200 мл,
  • вершкове масло – 4 ст. л.,
  • гарбузове пюре – 200 г,
  • вершковий сир – 200 г,
  • мед – 1/4 скл.,
  • сіль – щіпка, 
  • волоські горіхи – 2 ст. л.,
  • вершки, цукрова пудра – 2 ст. л.

Тісто для млинців: збийте яйця з цукром, додайте по 0,5 ч. л. кожної спеції (кориця, імбир, гвоздика), улийте 3 ст. л. розтопленого вершкового масла й молоко. Помішуючи, уведіть борошно. Залиште тісто на 10 хв.

Приготуйте начинку: з’єднайте остигле гарбузове пюре, вершковий сир, мед, 0,5 ч. л. кожної спеції та щіпку солі. Перемішайте до отримання однорідної маси.

Разігрійте на сковороді 1 ст. л. вершкового масла. За допомогою ополоника вилийте тісто на сковороду, розподіліть по всій поверхні і готуйте тонкі млинці.

На кожен млинець викладіть приблизно по 2 ст. л. начинки, загорніть.

Подавайте страву зі збитими вершками, посипавши цукровою пудрою і подрібненими горіхами.

І якщо сподобався рецепт, неодмінно поділіться ним із друзями!

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *