Млинці з начинкою

Які тільки млинці ми не готуємо у нашій родині! І просто з маслом і сметаною, і солодкі з цукром і медом. А нещодавно спробувала приготувати з оригінальною шинковою начинкою – дуже сподобалося. Тепер хочу поділитися з усіма цим оригінальним рецептом.
Спочатку, звичайно, треба спекти тонкі млинці. Тільки на цей раз я в класичне тісто додавала дрібно порізаний кріп. Але увесь секрет не у зелені, а в начинці. Для неї знадобиться 300 г шинки чи іншої якоїсь ковбаси, 200 г сиру.
Отже, шинку ріжемо тонкими скибочками, сир натираємо на середній тертці. На млинець кладемо скибочку шинки, зверху посипаємо натертим сиром. Складаємо млинець конвертиком.
В окремий посуд насипаємо панірувальні сухарі. Млинці змочуємо спочатку в яйці, потім обвалюємо у сухарях. Обсмажуємо млинці до появи рум’яної скоринки.
Вікторія Михайлова, м. Одеса