Млинці з карамелізованими яблуками

Млинці з карамелізованими яблуками

Вони завоюють серця навіть тих, хто байдужий до яблук. Уся справа в начинці, яка поєднує в собі яблука, корицю і карамель. Тонкі карамелізовані млинці виходять не дуже солодкими.

Склад:

  • Борошно – 150 г,
  • молоко – 280 мл,
  • вода – 130 мл,
  • яйця – 3 шт.,
  • вершкове масло – 100 г,
  • цукор – 90 г,
  • лимонний сік – 20 мл,
  • лимонна цедра – 10 г,
  • кориця – 0,5 ч. л.,
  • сіль – 1 щіп.

Приготування:

Змішайте борошно, сіль і 30 г цукру. Додайте яйця і перемішайте до однорідності. Маса повинна вийти густою.

Помішуючи тісто, вливайте молоко. Після цього суміш повинна бути досить рідкою, щоб млинці вийшли тонкі. Поставте тісто у холодильник на 30-40 хв.

Поки можна приготувати начинку. Очистіть і наріжте яблука.

Поставте глибоку сковороду на вогонь, розтопіть вершкове масло і додайте цукор, що залишився. Постійно помішуйте суміш. Спершу вона візьметься грудочками, а після стане однорідною.

Додайте підготовлені яблука в карамель і тушкуйте, поки вони не стануть м’якими. Додайте лимонний сік і корицю. Залиште начинку охолоджуватися.

Насмажте млинці і загорніть у них яблучно-карамельну начинку. Після того, як ви загорнете начинку в млинці, у вас залишиться сироп. Ним можна полити готову страву.

Читайте також: Сирні млинці з зеленню

 «УЮТ» №19-07.05.2020

Передплата онлайн
FacebookTwitterPinterest
Теми:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *