Млинці з карамелізованими яблуками

Вони завоюють серця навіть тих, хто байдужий до яблук. Уся справа в начинці, яка поєднує в собі яблука, корицю і карамель. Тонкі карамелізовані млинці виходять не дуже солодкими.
Склад:
- Борошно – 150 г,
- молоко – 280 мл,
- вода – 130 мл,
- яйця – 3 шт.,
- вершкове масло – 100 г,
- цукор – 90 г,
- лимонний сік – 20 мл,
- лимонна цедра – 10 г,
- кориця – 0,5 ч. л.,
- сіль – 1 щіп.
Приготування:
Змішайте борошно, сіль і 30 г цукру. Додайте яйця і перемішайте до однорідності. Маса повинна вийти густою.
Помішуючи тісто, вливайте молоко. Після цього суміш повинна бути досить рідкою, щоб млинці вийшли тонкі. Поставте тісто у холодильник на 30-40 хв.
Поки можна приготувати начинку. Очистіть і наріжте яблука.
Поставте глибоку сковороду на вогонь, розтопіть вершкове масло і додайте цукор, що залишився. Постійно помішуйте суміш. Спершу вона візьметься грудочками, а після стане однорідною.
Додайте підготовлені яблука в карамель і тушкуйте, поки вони не стануть м’якими. Додайте лимонний сік і корицю. Залиште начинку охолоджуватися.
Насмажте млинці і загорніть у них яблучно-карамельну начинку. Після того, як ви загорнете начинку в млинці, у вас залишиться сироп. Ним можна полити готову страву.
Читайте також: Сирні млинці з зеленню
«УЮТ» №19-07.05.2020