Морквяний рулет

Морквяний рулет

  • 150 г моркви,
  • 40 г твердого сиру,
  • 1 яйце,
  • 20 г вершкового масла,
  • петрушка.

Моркву почистити і натерти на дрібній тертці. Натерту моркву обсмажити на вершковому маслі, часто помішуючи, до легкого розм’якшення моркви (спробувати). Обсмажену моркву залишити охолоджувати до теплого стану. Температура моркви повинна стати такою, щоб не згорнулося яйце, яке пізніше будемо з’єднувати з морквою.

Сир натерти на дрібній тертці. Петрушку дрібно нарізати і змішати з тертим сиром. До остиглої моркви додати яйце і добре вимісити до майже однорідного стану. На лист фольги викласти суміш моркви з яйцем, розрівняти до товщини приблизно 7 мм. Сир покласти на моркву.

Потім, допомагаючи ножем, згорнути рулет. Закрутити рулет у фольгу. Його злегка прокатати по дошці, щоб форма була більш кругла. Викласти на деко і притиснути кінці упаковки з фольги так, щоб ковбаска не каталася по листу. Поставити рулет у духовку запікатися при температурі 180 °С протягом 20 хв. Потім готову страву вийняти, не розгортаючи, дати відпочити 10 хв. Обережно, допомагаючи ножем, розгорнути фольгу. Звільнити рулет від фольги і злегка прокатати по дошці, щоб поверхня стала більш рівною. Розрізати рулет під кутом на однакові

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *