Морквяно-яблучні оладки

 Морквяно-яблучні оладки
 Морквяно-яблучні оладки

Натирають 400 г моркви на дрібній тертці, вливають 3 ст. л. кефіру, всипають 2 ст. л. манної крупи, додають два яйця, попередньо збитих із 3 ч. л. цукру, сіль за смаком, чверть чайної ложки соди, погашеної оцтом. Усе добре перемішують і дають настоятися 0,5 год.

Окремо на крупній тертці натирають два яблука. Якщо вони дуже соковиті, то краще нарізати їх ножем. 100 г чорносливу добре миють і дрібно нарізають. Потім яблука і чорнослив додають у тісто і перемішують.

Смажать оладки на соняшниковій олії, а подають зі сметаною чи варенням.

Анна Іванова, м. Одеса

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterest

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *