М’ясна солянка

М'ясна солянка
М’ясна солянка

На 5-6 літрів солянки:

  • яловичина – 300 г,
  • ковбаса варено-копчена – 200 г,
  • будь-яке копчене м’ясо – 200 г,
  • сосиски – 6 шт.,
  • картопля – 2-3 шт., солоні огірки – 3 шт.,
  • цибуля ріпчаста -1 шт.,
  • морква – 1 шт.,
  • томатна паста – 2-3 ст. л.,
  • маслини – 1 банка,
  • лимон – кілька дольок,
  • сіль,
  • зелень.

Зварити яловичий бульйон.

М’ясо вийняти з бульйону, порізати на маленькі шматочки і покласти назад у бульйон. Розігріти на сковороді олію й обсмажити на ній подрібнену цибулю і терту на тертці моркву. Додати до цибулі і моркви подрібнені солоні огірки й обсмажити все разом.

Додати томатну пасту. Викласти піджарку з овочів і томатної пасти у гарячий бульйон із м’ясом. Варити на маленькому вогні.

Дрібно порізати копчене м’ясо, ковбасу та сосиски.

Картоплю дрібно порізати і додати у бульйон.

Подрібнені м’ясні продукти обсмажити на сковороді з олією.

Лимон порізати тонкими дольками. Зелень подрібнити.

Додати у суп обсмажені м’ясні продукти. Варити солянку на маленькому вогні до готовності картоплі. Наприкінці варіння додати у солянку маслини з банки разом із рідиною, порізані лимони та зелень. Готову солянку вимкнути, накрити кришкою і дати супу настоятися.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *