М’ясні кульки
Використавши мінімум інгредієнтів, можна подати до столу щось приголомшливе без зусиль…
Цибуля – 2 шт., фарш – 200 г, яйце, сир – 80 г, бекон – 160 г, сіль, чорний мелений перець, петрушка.
Подрібніть петрушку. Змішайте її з фаршем і яйцем. Додайте спеції.
Очистіть цибулю. Зробіть глибокий надріз у ній, щоб розібрати цибулю на м’ясисті лускоподібні листки.
Частині фаршу надайте плоскої круглої форми і помістіть в центр кубик сиру. Скатайте кульку. Помістіть її в лускоподібний листок цибулини, оберніть смужками бекону і насадіть на шпажку.
Застеліть деко пергаментом. Запікайте протягом 30 хв. при 180 °С.