М’ясний кекс
М’ясний кекс можна приготувати практично з чого завгодно, взявши за основу квасолю і м’ясний компонент. Навіть молода господиня здивує своїх близьких, відкривши духовку з готовим ароматним кексом.
Гарантуємо, уся сім’я зараз же збереться на кухні!
Борошно – 200 г, мисливські сосиски – 350 г, консервована квасоля – 400 г, твердий сир – 100 г, сметана – 100 г, яйця – 3 шт., сода – 1 ч. л., оцет – 2 ч. л., соняшникова олія – 1 ч. л., панірувальні сухарі – 1 ст. л., кріп за смаком.
Поріжте твердий сир невеликими кубиками, мисливські сосиски – невеликими шматочками і змішайте з квасолею і рубаним кропом.
Сметану і яйця збийте, потім додайте погашену оцтом соду, знову перемішайте. Введіть борошно поступово, продовжуючи збивати міксером тісто.
У ємність із тістом викладіть начинку, добре вимішайте. Форму для запікання змастіть олією і присипте панірувальними сухарями. На них викладіть тісто і розрівняйте.
Запікайте кекс 40 хв. при 180 °C. Готовий хлібець поріжте на шматочки і подавайте до столу, можна з соусом.