М’ясний рулет із квашеною капустою

М'ясний рулет із квашеною капустою
М’ясний рулет із квашеною капустою

Сьогодні ми приготуємо святковий м’ясний рулет із квашеною капустою та яблуками. Неможливо не замріятися, коли відправляєш до рота черговий шматочок цієї соковитої запашної страви! Приготуйте – і переконайтеся самі.

  • Свиняча грудинка – 1,5 кг,
  • квашена капуста – 600 г,
  • яблука – 6 шт.,
  • оливкова олія – 5 ст. л.,
  • сіль і приправа для м’яса за смаком.

Розріжте грудинку уздовж на дві однакові частини і зробіть проколи ножем по всій довжині. Рясно змастіть спеціями з сіллю і відкладіть на 40 хв.

Приготуйте начинку: розігрійте сковороду, налийте олію і протушкуйте квашену капусту, попередньо посипавши її спеціями і перемішавши. Після цього дайте їй охолонути.

Сформуйте рулет: викладіть капусту на м’ясо і накрийте її другим шматком. Добре скріпіть рулет зубочистками з усіх боків.

Застеліть деко пергаментом і викладіть рулет. Поставте страву в духовку, розігріту до 250 °С на 20 хв. Дістаньте рулет і викладіть по обидва боки цілі яблука. Зменшіть температуру до 200 °С і готуйте страву ще 35 хв. Подавайте страву разом із запеченими яблуками.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *