М’ясний рулет нашвидкуруч

М’ясний рулет нашвидкуруч

Склад:

  • 0,5 кг фаршу,
  • 150 г твердого сиру,
  • 3 яйця (одне в рулет, два у кляр),
  • 1 зубчик часнику,
  • 250 г борошна для кляру,
  • 50 г молока для кляру,
  • сіль і чорний мелений перець.

Фарш посолити і поперчити, додати подрібнений часник та яйце. Усе добре вимішати. Викласти тонким шаром на харчову плівку.

Фарш посипати тертим сиром, відступити трохи від краю, щоб м’ясо не прилипло, коли треба буде згортати рулет. Злегка притиснути рукою сир до м’яса, щоб він трохи прилип. За допомогою плівки згорнути фарш рулетом. Загорнути його у харчову плівку і покласти у морозильну камеру на 2-3 год. Можна залишити його там на ніч.

Вийняти рулет і дати йому трохи розморозитись. Якщо він був у морозильнику 2 год., то розморожувати 10 хв., якщо довго, то 20-30 хв.

Приготувати кляр. Борошно, молоко, яйця змішати до однорідної маси. Посолити за смаком. Консистенція його має бути як густа сметана.

Нарізати рулет кружечками по 1,5 см і занурити у кляр. На гарячій сковорідці обсмажувати з обох боків до золотистої скоринки.

Ганна Романівна, Полтавська обл.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *